Vaša korpa
Kako povećati usne na prirodan način

Kako povećati usne na prirodan način?

Verujemo da i vi želite da imate lepe i pune usne, zato vam donosimo 7 načina kako povećati usne na prirodan način. A vi otkrijte koji je najbolji!

Prvi način: Šminkanje

Šminkanje je jedan od načina da vizuelno povećate svoje usne, a da pri tom ne uradite nesto konkretno. Danas je sa šminkom sve moguće pa i ova opcija, razne olovke za šminkanje, ruževi za usne, sjajevi itd. Odete na YouTube i tamo dobijete sve na tacni. Naravno ovaj metod je kratkoročan i služi za izlaske ili neke posebne događaje.

Drugi način: Cimet

Povećanje usana cimetom. Cimet je začin koji je veoma blagotvoran za kompletan nas organizam, pogotovo se to odnosi na usne jer su one najosetljiviji deo kože. Kao što znate njegova široka primena vam omogućava da ga nabavite gotovo na svakom koraku i da za to ne morate da odvajate bogatstvo.

Način pripreme je jednostavan i jedna kesica cimeta je dovoljna. Uz njega mora da ide neka baza, neko ulje ili mast, tipa grožđana mast ili maslinovo ulje. Možete i direktno iz kesice na usne medjutim nije preporučljivo jer kao i svaki začin ulazi u sitne pore kože i izaziva peckanje. Ovo daje efekat blage otoka, ali i hidratacije. Ostavite na usnama tu smesu 3-5 minuta i posle isperete vodom.

Treći način: Šećer

Povećanje usana šećerom. Njega takođe ne možete koristiti bez neke od baza, pošto je šećer u pitanju onda je preporuka neki sok od narandže. Pomešajte ta dva sastojka i odradite taj piling usana. Nakon toga isperete vodom i spremni ste za šminku. S obzirom na sastojke ovo je takođe jeftin način da dođete do lepših i punijih usana na nekoliko sati. Ne duže od toga.

Lipboost preparat - način upotrebe i sastojci

Četvrti način: Ljuta papričica

Povećanje usana ljutom papričicom. Ljute papričice su ljute zbog jednog sastojka…to je kasaipcin. Pričali smo o njemu u sastojcima Lipboost-a. Način pripreme je takođe jednostavan kao i u prethodnim slučajevima. Mlevena ljuta paprika se meša sa kokosovim uljem. Smesu držite na usnama par minuta i isperete mlakom vodom.

Posto pričamo o ljutoj papričici preporučljivo je nakon uklanjanja smese zaštititi usne nekom kremom kao sto je pantenol ili neki drugi balzam. Ovaj metod može da traje par sati, kao i prethodni.

Peti način: Menta

Povećanje usana mentom – Jos jedna metoda koja je jednostavna za upotrebu. Ulje mente nakapate na prst i razmažete po usnama. Posle toga ne morate da ispirate usne, to bi bilo sve o ovom načinu. Najjednostavniji do sada.

Šesti način: Maske

Povećanje usana prirodnim maskama – to su maske određenih proizvođača koje možete nabaviti u svim bolje snabdevenim drogerijama ili apotekama. Nanose se jednostavno prstom, ravnomerno na obe usne, 20ak minuta i posle možete skinuti.

Važna napomena u vezi ovog načina je da masku prvo nanesete na unutrašnji deo ruke, tu je koža osetljiva i ako imate problema sa nekim od sastojaka to bi trebalo da se pokaže na ruci. Neka iritacija ili alergija mora da se izbegne, pogotovo na usnama.

Maske su uglavnom mix eteričnih ulja i vitamina koje pospešuju hidriranje kože usana. Samim tim one izgledaju veće i punije.

Sedmi način: Vežbe

Ne postoje vežbe koje će vam trajno povećati usne, ali postoje neke koje mogu da izazovu blagi otok.

  • Jedna od tih vežbi je da šaljete poljubce…sebi u ogledalu, voljenoj osobi, kako god…bitno je samo da to radite između pola minuta do minut.
  • Druga vežba je takozvano pućenje, u tom položaju su posebno istaknute a većina devojaka je na to već navikla, pućite se od 10 do 20 puta sa zadržavanjem usana u tom položaju po 5 sekundi.
  • Treća vežba, isto tako već zastupljena je zviždanje, pustite omiljenu pesmu i svaki dan je “ odsvirate “ zviždanjem i to je to.
  • Četvrta vežba je najbolja i glasi LJUBITE SE. Prosečna osoba ima povećanje usana u toku ljubljenja za 30%.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.