Vaša korpa
Lipboost Prednosti u odnosu na druge opcije

Lipboost Prednosti u odnosu na druge opcije

A sad da predjemo na Lipboost i njegov direktan okršaj sa svim ostalim intervencijama povećanja usana. Sto se tice mana postoji samo jedna, a to je sto su rezultati vidljivi nakon 7 do 10 dana pravilnog korišćenja.

A prednosti su sledeće.

Lipboost prednosti

1. Prednost - 100% Prirodan!

Lipboost je potpuno prirodan preparat. Dakle nema hemije, čista priroda. Način na koji su njegovi sastojci pomešani dali su formulu koja garantuje rezultate.

2. Prednost - Jednostavnost!

Vaše usne povećavate u svom domu. Bez doktora, hirurga, igle i ostalih problema. Jedino što treba da znate jeste način upotrebe koji je vrlo jednostavan. 3 puta dnevno nanosite kremu na vaše usne i rezultati dolaze vec za 10 dana.

3. Prednost - Bezbedan!

NE POSTOJE POSLEDICE I NEŽELJENI EFEKTI ! ! !

Ova činjenica je vrlo laka za dokazati, nema hemijskih elemenata u proizvodu i to garantuje bezbednost korišćenja. Samim tim u svakom momentu kad dođete do željenog rezultata možete napraviti pauzu, kad vidite da gubite na volumenu ponovo krenete sa korišćenjem i to je to.

4. Prednost - Nema igle!

Kao što smo spomenuli ranije mane ostalih tretmana, u ovome imamo prednost. Nema rupica u usnama, nema potencijalne infekcije i komplikacija. Savršena formula ove kreme omogućava povećanje usana na potpuno prirodan način.

5. Prednost - Za svakoga!

Ako ste radili zahvat hijaluronskih filera direktnim ubrizgavanjem, možete slobodno koristiti ovaj proizvod nakon toga kao dopunu. Glavni sastojak ( hijaluronska kiselina) vam pruža tu opciju dopunjavanja usana. Međutim ako ste imali tretmane u kojima su korišćena druga sredstva, tačnije silikonske implemente onda ovaj proizvod nije za vas sve dok ih ne uklonite.

Razlog je jednostavan, silikon i hijaluron nisu kompaktibilni, prema tome imaćete efekat, ali slabo primetan. Pri tome tkivo koje je da tako kažemo oštećeno silikonom i njegovom prvo implementacijom pa posle i uklanjanjem mora malo da se oporavi.

6. Prednost - Cena!

Cena za koju možete da kupite jedan paket Lipboost-a je PET PUTA MANJA NEGO BILO KOJI DRUGI NAČIN ZA POVEĆANJE USANA.

Zasto je to tako? Ima par razloga.

  • Prvi je da se apsolutno uklapa u troškove proizvodnje Lipboost-a. Necemo se lagati, svako svoj posao radi da bi zaradio, tako isto i naša kompanija, s tom razlikom da se trudimo da budemo što pristupačniji sa cenom.
  • Drugi je taj što želimo da dokažemo da prirodni preparati ne koštaju pravo bogatstvo, s obzirom da svi to potenciraju svakodnevno…zdravo ne znači i preskupo.
  • A treći i jedan od nama bitnijih razloga jeste da želimo da se proizvod koristi konstantno. Imajući u vidu sistemski los životni standard na Balkanu napravljen je plan koji zvuci neverovatno. Za cenu jednog tretmana u nekoj klinici koja je na dobrom glasu potrebno je izdvojiti oko 250-300€. Za taj iznos možete kupiti 6 paketa Lipboost-a.

Program za koji se mi borimo i koji savetujemo sto se upotrebe tiče jeste taj da prvi Lipboost koji kupite koristite po sistemu 3 puta na dan. Taj paket traje mesec dana. Svaki sledeći paket traje između 2,5 i 3 meseca jer ga nanosite samo jednom dnevno. Računica je i više nego jasna. 6 paketa Lipboost-a traje godinu dana. GODINU DANA!

Dok za taj novac imate samo jedan tretman koji traje od 3 do 5 meseci u slučaju da koristite tretman hijaluronskih filera direktnim ubrizgavanjem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.