Vaša korpa

 

Pozovite nas:

0644537448

Detaljno o Lipboost-u

Lipboost za veće i lepše usne na Prirodan način!

Šta je Lipboost i kako se koristi

Šta je Lipboost?

Lipboost je najnoviji način da svoje usne povećate potpuno prirodnim putem bez hirurške intervencije.

Radi se o revolucionarnom proizvodu inovativne Švajcarske proizvodnje i tehnologije koji omogućava korisnicima da u svom domu dođu do rezultata zbog kojih su do sada uglavnom morali da posete određene klinike.

Istraživanja pokazuju da svaka treća osoba odustane od određenog zahvata zbog straha od igle. Ovde to nije slučaj, pakovanje lipboost-a je prilično praktično a koristi se još praktičnije, kao i svaka obična krema.

Lipboost Sastojci:

Lipboost čini 5 glavnih sastojaka a to su:

  • Kolagen
  • Kapsaicin
  • Hijaluron
  • Ši Puter
  • Suncokretovo ulje.

Zašto je kolagen bitan za naše usne?

Kolagen koji vlaži i regeneriše suvu kožu usana. 

Kolagen je glavni protein u našem telu, koji se proizvodi svakodnevno ali vremenom se taj proces usporava kako starimo. Najbolji primer za to je naša koža koja gubi 1% kolagena na godišnjem nivou. To je minimalan gubitak, taj procenat je sigurno veći kod većine ljudi, a on u dobroj meri zavisi i od našeg načina života, ishrane, određenih poroka (pušenje, alkohol, …). 

Što se tiče usana kod njih mogu da se urade neke preventivne mere, održavanje hidratacije putem unosa tečnosti i izbegavanje grickanja usana su dve glavne mere zaštite i očuvanja usana.

Šta je i čemu služi Kapsaicin?

Kapsaicin učvršćuje kožu i pospešuje mikrocirkulaciju. Kasaipcin je aktivna komponenta ljutih papričica, glavne u sastavu su obična paprika, čili i halapenjo papričica – ta kombinacija deluje iritantno na usne. Samim time prilikom nanošenja Lipboost-a osetićete blago peckanje u usnama, odnosno osetićete kako usne bride. S obzirom na njegove karakteristike, kapsaicin pozitivno utiče na volumen usana kao i na cirkulaciju.

Šta zapravo radi Hijaluron usnama?

Hijaluron daje volumen i ističe oblik usana. On se takođe proizvodi u našem telu svakodnevno. Kao što je slučaj sa kolagenom ta proizvodnja se smanjuje godinama. S obzirom da su uspešno izolovali hijaluron, naučnici su mu našli jako široku primenu, samim tim što ga i sami proizvodimo, možemo da biramo na koji način na koje mesto ćemo ga dopuniti. 

Kao što smo već rekli, reč je o potrošnom materijalu koji možemo dopuniti kad god osetimo potrebu za tim. 

Lipboost koriste i osobe koje su prvi put išle na tretman direktnog ubrizgavanja hijalurona i posle su sa njim samo održavale punoću svojih usana.

Šta je sad taj Ši Puter?

Ši puter regeneriše usne, čini ih dodatno mekim i daje neverovatan sjaj. Njegovo poreklo je Afrika, tačnije Burkina Fasso. Čest dodatak kremama za hidrataciju je i glavni razlog zašto se našao u savršenoj kombinaciji Lipboost-a. Kad prvi put nanesete Lipboost reakcija vaših usana će biti svilena mekoća, visoka hidratacija i zapanjujući sjaj. 

Takođe jasno će da ocrta ivice vaših usana koje će vam već nakon 5 minuta izgledati veće.

I za kraj Suncokretovo ulje…

Suncokretovo ulje čini usne elastičnim i značajno usporava proces starenja. O njemu je malo stvari ostalo neispričano, ali je dobro napomenuti da se u poslednjih 10ak godina značajno povećala upotreba ovog sastojka u svetu kozmetike. Ono što nas najviše zanima jeste njegov sastav, a njegovi glavni sastojci su Vitamin E i trigliceridi.

Lipboost preparat - način upotrebe i sastojci

Način upotrebe:

Lipboost se koristi veoma jednostavno!

Otvorite aplikator (u kutiji dobijate 2), istisnete kremu na prst ili direktno na usne i utrljate.

Ako prvi put koristite Lipboost onda ovaj proces ponavljate 3 puta dnevno i za mesec dana imaćete usne iz snova: Veće, punije, hidrirane bez bora i sa jačom prirodnom bojom.

Nakon potrošenog prvog pakovanja od 2 aplikatora, svaki sledeći će samo da održava vaš idealan rezultat usana koji ste sami odredili. Nakon prvog pakovanja možete da nanostite lipboost jednom dnevno, a pošto je potpuno prirodan možete i više puta.